Netværk og samarbejde skal løfte klimaindsats

Eva Ryberg på årskonferencen 2017

Når årskonferencen for klimaindsatsen i Aarhus Kommune løber af stablen den 11. december, er det igen i år med deltagelse af energiselskabet NRGi. NRGi er det største elselskab i Aarhus Kommune, og for dem er det vigtigt at være synlig og tage del i klimaindsatsen.

”Der er ingen tvivl om, at vi står over for en stor udfordring som samfund. Vi skal reducere CO2-udledningen markant, hvilket kalder på en lang række indsatser og samarbejder. Derfor er det helt naturligt, at vi som klimapartner er med til at skabe de fælles løsninger på årskonferencen,” siger Jacob Vittrup, der er administrerende direktør i NRGI-koncernen.

Mødested for nye samarbejdspartnere

Selvom NRGi er det største elselskab i Aarhus Kommune, er de bevidste om, at klimaudfordringerne kræver fælles løsninger. Derfor håber de på at møde andre virksomheder, der kan se et fremtidigt samarbejde med dem:

”Årskonferencen sætter rammerne for, at vi kan lære nogle nye virksomheder og potentielle samarbejdspartnere at kende. Sandsynligheden og muligheden for at møde kommende samarbejdspartnere er stor, og derfor er det vigtigt, at vi er til stede” siger bestyrelsesformand i NRGi, Eva Ryberg.

Eva Ryberg har tidligere deltaget på årskonferencen for klimaindsatsen og i år er ingen undtagelse:

”Personligt synes jeg, det er rigtigt spændende at være med. De tidligere år har jeg fået meget ud af at deltage, og jeg har mødt nye aktører inden for området. Jeg ser derfor frem til at deltage igen i år,” afslutter Eva Ryberg.

Fakta