En vigtig indsats i den grønne omstilling af samfundet er at udbrede viden om de mange bæredygtige løsninger og initiativer, der findes. Derfor er Go Green Delegation Service etableret. Servicen skal sikre en stærk håndtering af de mange delegationer, der kommer til Aarhus fra ind- og udland.

Delegationerne kan både være fra den private og offentlige sektor, NGO’er, mediebranchen, uddannelses- og forskningsinstitutioner m.v.

Aarhus udmærker sig med sine partnerbaserede projekter og løsninger samt innovative virksomheder inden for fx: 

 - Affaldshåndtering 
 - Cirkulær Økonomi 
 - Bæredygtige bygninger 
 - Byudvikling 
 - Elektricitet og fjernvarme 
 - Mobilitet og transport 
 - Smart City-løsninger 
 - Drikke- og spildevandshåndtering 
 - Klimatilpasning 


Ønsker du også at besøge Aarhus og høre om byens grønne omstilling?

Så udfyld denne formular for at ansøge om et delegationsbesøg og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Grøn by i vækst

Med en placering tæt ved kysten og samtidigt med kort afstand til grønne skove, er Aarhus en naturskøn by. Men samtidigt er Aarhus en by i vækst. Frem mod 2050 forventes indbyggertallet at stige fra cirka 335.000 til 450.000 mennesker samt 225.000 arbejdspladser.

Det stiller krav til en klog byvækst. Aarhus arbejder derfor ambitiøst og strategisk med den grønne omstilling. I 2030 skal byen være CO2-neutral og i det seneste årti har vi halveret vores CO2-udslip.  

Kommunens klimastrategi skal sikre, at byen når sine klimamål. Og de høje ambitioner smitter af på byen. I Aarhus kan man finde indtil flere eksempler på, hvordan byen kan omstilles til en grøn fremtid. Eksemplerne strækker sig fra en grøn kraftvarmeforsyning til små iværksætterprojekter, der skal nedbringe madspild.

Fælles for alle projekterne er, at de understøtter omstillingen af Aarhus til et fossilfrit samfund.

Læs mere om de forskellige steder du kan besøge her: